Doresc o ofertă de preț

Completaţi formularul de mai jos cu parametrii  lucrării dorite şi vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil cu o oferta de preţ. Puteți solicita si telefonic o ofertă de preț, la  tel. 0269.22.77.66, unde personalul nostru de specialitate vă va sta la dispoziţie. Informaţiile furnizate îşi vor păstra caracterul confidenţial.

Recomandare

Date de contact

1

Pasul

Obligatoriu

Obligatoriu

Obligatoriu

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Cerere trimisă. Vom răspunde în cel mai scurt timp.

Obligatoriu

Obligatoriu

Obligatoriu

Obligatoriu

Obligatoriu

Obligatoriu

Obligatoriu

Obligatoriu

Obligatoriu

Obligatoriu

Obligatoriu

Obligatoriu

Obligatoriu

Obligatoriu

Obiectul cererii dvs.

Grafica produsului dvs.

Livrarea produsului dvs.

Intrucât este un factor care poate influența prețul oferit, spuneți-ne dacă produsul dvs. are grafica deja realizată sau doriți o propunere grafică de la noi.

Pentru transferul fișierelor dvs. către noi, vă recomandăm să folosiți www.wetransfer.com. Este un serviciu gratuit, sigur, de încredere și de mare capacitate. Înainte de trimiterea fișierelor sunați-ne și vă vom transmite adresa de email a destinatarului.

2

Pasul

3

Pasul

4

Pasul

Conform cerințelor Legii nr. 679/2016 pentru protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, precum și a noului Regulament General privind Protecția Datelor (GDPR -  în vigoare de la data de 25 Mai 2018) Tipografia Honterus SRL are obligația de a păstra confidențialitatea și de a prelucra în condiții de siguranță datele personale (nume, prenume, telefon, adresa postala, email, date de facturare) pe care ni le furnizați despre dumneavoastră în scopuri asociate comercializarii produselor și serviciilor Tipografiei Honterus SRL. Pentru orice problemă de confidențialitate, o plângere sau o întrebare pentru responsabilul cu protecția datelor de la Tipografia Honterus SRL vă rugam sa ne contactați utilizând adresa de e-mail office@honterus.ro Vom răspunde la întrebări sau preocupări în termenul cel mai scurt posibil.

CONTACTAȚI-NE

550042 Sibiu, Romania, Str. Livezii nr. 46

Telefon: +40 269.22.77.66 • Fax: +40 269.22.89.77

Program cu clienții: Luni - Vineri, 07:00-15:00

© 2016 Honterus Sibiu, Romania. Toate drepturile rezervate. Site design by Claudiu Popa.