Honterus
PORTOFOLIU SERVICII CLIENTI PRETURI CONTACT
HEIDELBERG - garantia calitatii noastre
   
Garantia calitatii noastre

Noi, cei de la Honterus, ne mândrim cu abordarea domeniului de activitate într-un mod cu adevărat profesionist. Tradiția tiparului în Transilvania și strânsa relație cu specialiști din Germania ne-a obligat încă de la bun început să ducem mai departe bunul renume și pasiunea tipografilor de aici și suntem mândri să putem spune că facem tot posibilul să ducem mai departe această moștenire. Dotarea de excepție, specializarea oamenilor noștri sunt punctele forte în declarația noastră de înaltă calitate și profesionalism. Certificatul managementului de calitate ISO 9001/2000 al firmei dovedeste acest lucru.

Cine suntem noi?

Honterus este o societate romano-germana înființată în 1991 de Honterus Druckerei Beteiligungs GmbH Germania (60%) si Forumul Democrat al Germanilor din România (40%). Din octombrie 2009, societatea este integral in administrarea FDGR. Sprijinită inițial tehnic și consultativ pentru o perioadă de 3 ani de Ministerul Federal de Interne al Germaniei, firma are în prezent un capital social de 600.000 Euro. Personalul angajat a urmat cursuri la centrul de pregătire al firmei Heidelberg și la Asociația Tipografilor din landul Baden Württemberg. Scopul nostru declarat este de a ne impune pe piața națională și internațională prin standardul calitativ oferit și punctualitatea cu care ne onorăm termenele.

Prezentare dotari tehnice

Linia de design și prepress bazată pe computere Macintosh și PC asigură flexibilitatea necesară în acest domeniu. Departamentul prepress este deservit de un echipament Computer-To-Plate Escher-Grad Cobalt 4, eliminandu-se astfel necesitatea expunerii pe filme. Tiparul offset este susținut de echipamente Heidelberg și MAN ROLAND. Legătoria completează fluxul tehnologic cu facilități extinse de producție și finisare.

 
 
INDEX PORTOFOLIU SERVICII CLIENTI PRETURI CONTACT
 
proudly powered by Mac

copyright © 2003 Honterus Sibiu. Toate drepturile rezervate.
Harta site-ului. Page design by Honterus & Cubus Arts.